Sælg Bolig

Bolighandel med kant, høj faglighed, glød og hjerte

Når man står overfor at sælge bolig er der meget at tænke på og bestemt ikke kun, om vi tilbyder Solgt eller Gratis, som vi naturligvis tilbyder.

At sælge en bolig, dit hjem er formentlig en af de vigtigste transaktioner, du foretager i livet. Men vi ved, at det ikke bare er en forretning for dig. Du forlader også et hjem fuld af minder og øjeblikke. Du står over for en række beslutninger og justeringer. Vi kan hjælpe dig gennem hele salget, så alt kører præcis som du ønsker. Du skal føle dig tryg i hvert trin, så du i godt humør kan komme videre med en ny bolig.

Det er vigtigt, at du føler fuld tillid til din mægler. Det er hende eller ham, der vil repræsentere dig og din bolig. Vi ser hvert salg som unik, da dit hjem/bolig ikke er ligesom alle andre. Det er en forretning vi gør sammen, hvor vi anbefaler, du beslutter og vi udfører.

Hvordan er en virkelig skarp mægler ? Hånden på hjertet - ejendomsmæglere er meget homogene. De fleste følger samme salgsproces. Forskellen ligger i detaljerne. Små ting, der ikke synes så vigtige, men som er afgørende, hvis dit salg skal være rigtig vellykket. En god ejendomsmægler ved, hvad der er vigtigt, og at hun eller han gør en forskel på oplevelsen af handlen, og prisen er resultatet af omhyggelig forberedelse samt professionel holdning, personligt engagement og en aktivt drevet salg.

Så hvad adskiller en virkelig skarp mægler fra en middelmådig? Det enkle svar er detaljer; de er afgørende for, at dit salg bliver rigtig vellykket, gennemsnitlig eller endda dårlig.

Her er en lille gennemgang af et vellykket salgsforløb.

1. Første møde
Spørgsmål er der helt sikkert mange af forinden salget af din bolig. Vores mål er at besvare dine spørgsmål, så du føler dig sikker. Valget af mægler handler om tillid, som er grundlaget for en virkelig god ejendomshandel.

2. Forberedelse
Engageret og velinformeret mægler giver både trygge sælgere og købere. Trygge købere give bedre salgspriser ! Vi ønsker at vide så meget som muligt om din bolig, så vi kan informere købere om fordelene, handle proaktivt, informere og besvare spørgsmål.

3. Formalia
Når vi har indgået en aftale om salget, vil vi straks sørge for, at alle nødvendige dokumeter bliver fremskaffet, tillige sørge for at bestille nødvendige rapporter som bl.a. kan være tilstandsrapport, energimærkning, el-tjek m.v.

4. Fotografering
Et billede siger som bekendt mere end tusind ord. Vidste du, at købere på nettet tilbringer 95% af tiden med at kigge på billederne? Derfor bruger vi kreative og professionelle fotografer. Hvert billede bliver gennemgået og behandlet så det bedste resultatet opnås. Du kan også selv gøre en forskel ! Vi giver dig tips og råd om dette forinden fotografering.

5. Salgsmaterialet
Præsentationen af din bolig påvirker meget interessen i markedet, hvor mange vil komme til en fremvisning og hermed muligheden for et virkelig succesfuldt salg. Præsentationen/beskrivelsen er noget du skal føle dig stolt af og glad for at vise venner og bekendte. Den skal være sælgende, informativ og overbevisende. Selvfølgelig lytter vi til dine synspunkter ! Det er dig, der i sidste ende godkender præsentationen af ​​din bolig.

6. Opstart af eksponering
Når vi har alt klar til salget, tager vi fat i vores køberkartotek, samtidigt hermed vil boligen komme på nettet på et væld af websites bl.a boligsiden.dk og boliga.dk. Avisannoncering såfremt dette er et ønske, vi annonceret fast i Berlingske Tidende og Lokalaviser primært Villabyerne. Endvidere er vi på forskellige sociale medier bl.a. Facebook.

7. Fremvisninger
Fra en fremvisning tager de potentielle købere indtrykket af boligen og følelsen af muligheden for en handel med sig. Ejendomsmæglerens holdning og færdigheder lægger fundamentet for en tillid, der er afgørende for en handel og ikke mindst prisen. Er mavefornemmelse god så øges muligheden for flere og højere bud.

8. Salget/købsaftalen
En rigtig god pris, tilfredse sælgere og ivrige købere er resultatet af omhyggelig forberedelse, godt købmandskab og et aktivt drevet salg. Normalt sker underskrift af købsaftale en uge efter den første fremvisning for køber.

Vi beder alle potentielle købere om navn og kontaktoplysninger, så kan vi aktivt opsøge og følge op på eventuelle spørgsmål, der opstår bagefter. Ofte er det muligt at ”vende” en tøvende køber til en virkelig interesseret. Vi holder både åbent hus og/eller fremvisninger efter
 aftale, alt efter ønske.

9. Overtagelsen/fremtiden
Overtagelsen er normalt 3 til 6 måneder efter underskrift af købsaftalen.

Vi håber du nyder din nye bolig. Den fineste vurdering, du kan give os, er at hyre os igen, næste gang du bevæger dig. I mellemtiden håber vi at hjælpe dine venner/bekendte til at realisere deres boligdrømme.

Velkommen til K & CO Bolig.
  


lynsøg
kontakt
Jægersborg Alle 6
2920 Charlottenlund
 
Telefon:
+45
 3961 6162
E-mail:
CVR nummer:
28156944
 
Overvejer du et salg, så ring venligst 3961 6162 eller kig forbi vores andet hjem, der har vi altid tid til en god boligsnak og kop kaffe.

Vi vil med glæde se frem til at give dig en helt uforpligtende salgsvurdering.

  
 "Bolighandel med kant, stor faglighed, glød og hjerte"
Nyeste: