Om Lise Hagelund

Ejendomsmægler Lise Hagelund har arbejdet en del år som ejendomsmægler både på Frederiksberg, Lyngby og i Holte hos en kædemægler. Nu er hun hvor hendes største interesse og passion er – ”i sin egen kommune” i et ejendomsmæglerfirma hvor vi skræddersyr hver enkelt sag fra start til slut, med en helt anden kvalitet og personlighed end hos en kædemægler.
Lise har tidligere arbejdet med salg, hun går op i detaljen, looket samt den helt tætte dialog ved både boligkøb og boligsalg. Lise har selv lavet flere projekter og har stor erfaring med alle aspekter omkring køb/salg og vurdering.
Lise bor i Årstidskvarteret, har 2 børn på lokale skoler, et stort netværk og er aktiv i kommunens idrætsforeninger.

Om Kim Søndergård

Indehaver og stifter af KCO Bolig er Ejendomsmægler MDE Kim Søndergård, som de sidste 25 år har været selvstændig ejendomsmægler i og nord for København, primært i Gentofte Kommune og dette med flere forretninger på velkendte adresse midt i Charlottenlund.
Kim har gennemført over 1500 bolig salg og haft en kommissionerings-hitrate på op til 80 %. Sådanne resultater opnås kun med særdeles høj faglighed, ekstremt godt lokalkendskab, glød og hjertet det rigtige sted. Kim har ligeledes også projekteret og gennemført mange boligprojekter og er dermed særdeles godt klædt på til det byggetekniske, herunder at vurdere hvad der kræves og ikke mindst hvad det koster at udvikle/renovere/bygge til/om m.v.
Kim er far til 3 børn og fritiden er primært børn, familie/venner, hund, motorcykel, veteran bil, løb og boksning. Familien bor i Charlottenlund.

Om Claus Lillelund

Erfaring fra mange tusinde succesfulde handler over de sidste +30 år samlet op under et, giver rette baggrund for, at kunne tackle enhver situation og ejendomshandel på bedste vis. Begyndte tilbage i marts 1987 på Frederiksberg i datidens største ejendomsmægler, Scheel & Orloff og siden Home Hellerup samt Nybolig Charlottenlund for, at starte selvstændigt op med Nybolig Lillelund i Nordsjælland, som voksede til 6-7 afdelinger med over 1.000 handler i 2005.
Efter salg af virksomheden og et par års pause, nu tilbage med lysten til ”hands on” i mæglerbranchen – stortrives og kan gøre en positiv forskel, i det vigtige spektrum imellem store følelser og økonomi, det handler om, når hjem skal sælges og købes! Er aktiv investor og developer i byggebranchen igennem mange år.
Bor privat i Vedbæk med kone og børn på 24’ende år. Fritiden bruges på familien, rejser, jagt, race og hyggeligt samvær med venner.

Om Sandra Blenner

Som hovedansvarlig for alt sagsbehandling har vi i 6 år haft meget glæde af Sandra Blenner. Med stor energi og arbejdsomhed står hun for oprettelse af vores sager samt når boligen er solgt.
Sandra er også med når det gælder køberrådgivning, herunder at få berigtiget en ejendomshandel. Sandra er utrolig positiv og altid glad, ikke mindst for mere arbejde. Udover at være sagskoordinator er hun også uddannet ejendomsmægler.
Når Sandra ikke har styr på alt for vores kunder, bruger hun meget af sin fritid på træning og venner/familie. Hun bor i København.

Om Mie Amstrup

Kollega og samarbejdspartner Mie Amstrup er også uddannet i mæglerbranchen og har været en del at denne i mange år.
Efter at have boet en del år flere forskellige steder i udlandet er Mie nu tilbage, dette også som indehaver at Cozy Homes, der servicere vores kunder med udlejning. Mie har et kæmpe netværk internationalt som lokalt.
Privat er Mie mor til 4 børn og fritiden er naturligvis meget med børn, hund, stor vennekreds og sommerhus. Familien bor på Østerbro.

Om Kim Abrahamsen

Når det gælder alle former for markedsføring, er det umuligt at undvære Kim Abrahamsen. Kim har i mere end 10 år været en kollega/samarbejdspartner som har lavet et utal af opgaver for os. 
Alt fra vores flotte boligpræsentationer, avisannoncering, banner, tilsalg skilte, foto redigering, InStore TV, cykel/bil/taxa/bus udsmykning, sponsorater, sociale medier m.v. så blander Kim sig.
Når det ikke skal være kreativt, så er Kim far til 2 børn, har hund og ikke mindst kone, som tager det meste af tiden, dog er der altid tid at følge med i biler og hvad der sker i lokalområdet. Familien bor i Jægersborg/Gentofte.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt