Om Kim Søndergaard

Indehaver og stifter af K&CO Bolig er Ejendomsmægler MDE Kim Søndergård, som de sidste 19 år har været selvstændig
ejendomsmægler i og nord for København, primært i Gentofte Kommune og dette med forretning på den velkendte adresse midt i Charlottenlund.
Kim har gennemført over 1200 bolig salg og haft en komissionerings-hitrate på op til 80 %. Sådanne resultater opnås kun med særdeles høj faglighed, ekstremt godt lokalkendskab, glød og hjertet det rigtige sted. Fagligt har Kim også gennemført mange boligprojekter og er dermed særdeles godt klædt på til det byggetekniske, herunder at vurdere hvad der kræves og ikke mindst hvad det koster at udvikle/renovere/bygge til/om m.v.
Kim er  far til 3 børn og fritiden er primært børn, hund, motorcykel, veteran bil, løb og boksning. Familien bor i Charlottenlund.

Om Sandra Blenner

Som hovedansvarlig for alt sagsbehandling har vi i ca. 5 år haft meget glæde af Sandra Blenner. Med stor energi og arbejdsomhed står hun for oprettelse af vores sager samt når boligen er solgt.
Sandra er også med når det gælder køberrådgivning, herunder at få berigtiget en ejendomshandel. Sandra er utrolig positiv og altid glad, ikke mindst for mere arbejde. Uddannet sagsbehandler og tilknyttet vores samarbejdspartner hos C&B Mæglerservice.
Når Sandra ikke har styr på alt for vores kunder, bruger hun meget sin fritid på hund, træning, venner/familie og kæreste. Familien bor syd for København.

Om Mie Amstrup

Kollega og samarbejdspartner Mie Amstrup er også uddannet i mæglerbranchen og har været en del at denne i mange år.
Efter at have boet en del år flere forskellige steder i udlandet er Mie nu tilbage, dette også som indehaver at Cozy Homes, der servicere vores kunder med udlejning. Mie har et kæmpe netværk internationalt som lokalt.
Privat er Mie mor til 4 børn og fritiden er naturligvis meget med børn/mand, hund, stor vennekreds og sommerhus. Familien bor i Hellerup.

Om Kim Abrahamsen

Når det gælder alle former for markedsføring, er det umuligt at undvære Kim Abrahamsen. Kim har i mere end 10 år været en kollega/samarbejdspartner som har lavet et utal af opgaver for os. 
Alt fra vores flotte boligpræsentationer, avisannoncering, banner, tilsalg skilte, foto redigering, InStore TV, cykel/bil/taxa/bus udsmykning, sponsorater, sociale medier m.v. så blander Kim sig.
Når det ikke skal være kreativt, så er Kim far til 2 børn, har hund og ikke mindst kone, som tager det meste af tiden, dog er der altid tid at følge med i biler og hvad der sker i lokalområdet. Familien bor i Jægersborg/Gentofte.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt