Projektsalg

Projektsalg/udlejning via K & CO Bolig

Projektsalg og Udlejning - Et voksende marked - K & CO Bolig har specialiseret sig i salg/udlejning herunder udvikling af nyrenoveret og nybyggede boliger. Her har vi mere end 20 års erfaring i den bedste måde at reagere på både overfor byggeherre og ikke mindst købere/lejere. Vi har gennem årene udviklet vores metoder og ved, at hvert enkelt projekt er unikt og kræver sin egen skræddersyede salgsstrategi. Vores kunder, tager mange gange vores viden til hjælp under udviklingen af projektet. Her er vi i stand til at yde bistand med publikum analyse, salg og marketingsplaner, designe grundplaner, materialevalg, prissætning, markedsføring og salgsstrategi. Vi er overbeviste om, at vores baggrund, hvor vi selv har udviklet ejendomme er os en stor hjælp og letter også vores rolle som bindeled mellem byggefirmaer og potentielle købere/lejere.

Vi kan betjene kunder fra små byggeentreprenører med projekter af en boliger til de store spillere med projekter af flere hundrede boliger.

Kontakt os på telf. 3961 6162 eller mail info@kco.dk, hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi kan være med til at udvikle/sælge/udleje dit projekt eller for at registrere din interesse som mulig køber i fremtidige projekter.
Velkommen til K & CO Bolig.

lynsøg
kontakt
Jægersborg Alle 6
2920 Charlottenlund
 
Telefon:
+45
 3961 6162
E-mail:
CVR nummer:
28156944
 
Overvejer du et salg, så ring venligst 3961 6162 eller kig forbi vores andet hjem, der har vi altid tid til en god boligsnak og kop kaffe.
Vi vil med glæde se frem til at give dig en helt uforpligtende salgsvurdering.
 "Bolighandel med kant, stor faglighed, glød og hjerte"
Nyeste: