Projektsalg via KCO Bolig

Projektsalg og eventuelt udlejning samtidigt.
KCO Bolig har specialiseret sig i salg og udlejning herunder udvikling af nyrenoveret og nybyggede boliger. Her har vi mere end 25 års erfaring i den bedste måde at reagere på både overfor bygherre og ikke mindst købere/lejere.
Vi har gennem årene udviklet vores metoder og ved, at hvert enkelt projekt er unikt og kræver sin egen skræddersyede salgsstrategi. Vores kunder, tager mange gange vores viden til hjælp under udviklingen af projektet. Her er vi i stand til at yde bistand med publikum analyse, salg og marketingsplaner, designe grundplaner, materialevalg, prissætning, markedsføring og salgsstrategi.
Vi er overbeviste om, at vores baggrund, hvor vi selv har udviklet ejendomme er os en stor hjælp og letter også vores rolle som bindeled mellem byggefirmaer og potentielle købere/lejere.
Vi kan betjene kunder fra små byggeentreprenører med projekter af en bolig til de store spillere med projekter af flere hundrede boliger.
Kontakt os på tlf. 3961 6162 eller mail info@kco.dk, hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi kan være med til at udvikle/sælge/udleje dit projekt eller for at registrere din interesse som mulig køber i fremtidige projekter.
Velkommen til KCO Bolig.