Sælg Bolig

Bolighandel med kant, høj faglighed, glød og hjerte

Når man står overfor at sælge bolig er der meget at tænke på og bestemt ikke kun, om vi tilbyder Solgt eller Gratis, som vi naturligvis tilbyder.
At sælge en bolig, dit hjem er formentlig en af de vigtigste transaktioner, du foretager i livet. Men vi ved, at det ikke bare er en forretning for dig. Du forlader også et hjem fuld af minder og øjeblikke. Du står over for en række beslutninger og justeringer. Vi kan hjælpe dig gennem hele salget, så alt kører præcis som du ønsker. Du skal føle dig tryg i hvert trin, så du i godt humør kan komme videre med en ny bolig.
Det er vigtigt, at du føler fuld tillid til din mægler. Det er hende eller ham, der vil repræsentere dig og din bolig. Vi ser hvert salg som unik, da dit hjem/bolig ikke er ligesom alle andre. Det er en forretning vi gør sammen, hvor vi anbefaler, du beslutter og vi udfører.
Hvordan er en virkelig skarp mægler ? Hånden på hjertet - ejendomsmæglere er meget homogene. De fleste følger samme salgsproces. Forskellen ligger i detaljerne. Små ting, der ikke synes så vigtige, men som er afgørende, hvis dit salg skal være rigtig vellykket. En god ejendomsmægler ved, hvad der er vigtigt, og at hun eller han gør en forskel på oplevelsen af handlen, og prisen er resultatet af omhyggelig forberedelse samt professionel holdning, personligt engagement og en aktivt drevet salg.
Så hvad adskiller en virkelig skarp mægler fra en middelmådig? Det enkle svar er detaljer; de er afgørende for, at dit salg bliver rigtig vellykket, gennemsnitlig eller endda dårlig.


lynsøg
kontakt
Jægersborg Alle 6
2920 Charlottenlund
 
Telefon:
+45
 3961 6162
E-mail:
CVR nummer:
28156944
 
Overvejer du et salg, så ring venligst 3961 6162 eller kig forbi vores andet hjem, der har vi altid tid til en god boligsnak og kop kaffe.
Vi vil med glæde se frem til at give dig en helt uforpligtende salgsvurdering.
 "Bolighandel med kant, stor faglighed, glød og hjerte"
Nyeste: