Usserød Kongevej 52, 2970 Hørsholm

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Velbygget murermester villa bygget som dobbelthus (med lodret skel og alt er opdelt) Den helt rigtige stil med super central beliggenhed. Ejendommen er i god stand med bl.a. nyere termovinduer hele vejen rundt, velholdt facade og karaktergivende tegltag. Hoveddør til entre/hall med god plads til overtøj og flot trappeløb, til 1.salen. Fra entre/hall er der adgang til gæstetoilet i god størrelse samt en rigtig stor spise-/opholdsstue med rigtig god plads til både spisebord og sofaafdeling. Stuen har tidligere har været opdelt og kan nemt opdeles igen til en separat spisetue og eventuelt ekstra værelse/kontor. Dejlig stort spisekøkken med rigtig god skabs-/bordplads og udgang til baghaven, som er med stor terrasse og praktisk udhus. Fra baghaven er der direkte udgang til den fælles parkeringsgård. Endvidere praktiks bryggers-/grovkøkken med plads til vaskesøjle og med fronter fuldstændig samme stil som i køkkenet. 1. salen byder velkommen med stor møblerbar repos/gang næsten som et lille ekstra værelse. Endvidere 2 gode soveværelser samt et stort badeværelse med brus. Dejlig bolig nær alt, med indkøb og shopping i enten Hørsholm midtpunkt eller Kongevejscenteret som begge kun ligger få minutter væk. MÅ OGSÅ BRUGES TIL LIBERALT ERHVERV !!

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".