Tryggehvile Alle 5A, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

BYGGEGRUND MED MULIGHED FOR 200 KVM BOLIG + EVENTUELT KÆLDER/GARAGE/CARPORT/UDHUS M.V. Måske en af de allersidste rigtige byggegrunde og så ovenikøbet på en utrolig skøn og stille villavej som er højt beliggende og endnu mere fantastisk en beliggenhed med virkelig "åbent himmel" og trækroner der kan ses. Indgang er via ny indkørsel der anlægges til højre for villaen i nr. 5, set fra Tryggehvile Alle, sælger betaler for anlæg af indkørsel. En utrolig hyggelig lille villavej med præg af skønne boliger. Selve grunden er også meget skøn og lige til at gå til med sit drømmehus. Det nuværende stakit til nabo i nr. 5 er kun midlertidigt, dette vil efter aftale med køber af grunden og ejer af nr. 5 blive udskiftet til enten hæk eller andet opdeling. På den øvrige del af grunden er der skøn randbeplantning og et væld af øvrige grønne buske m.v. Tegning vi benytter er kun et forslag vi har et væld af gode byggefirmaer som vi kan være behjælpelige med at få en god kontakt til - Ring venligst og hør nærmere om denne unikke mulighed.

Bemærk at man ikke bruger egen grund til indkørsel, da dette sker via naboens grund i nr. 5 som en tinglyst ret. Dvs. man har et større byggefelt end "normalt". Endvidere betaler man heller ikke ejendomsskatter af de ca. 300 kvm. som der benyttes til indkørsel. Selve anlæg herunder materialevalg m.v. sker efter nærmere aftale med sælger/nabo i nr. 5.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.

Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".