Johannevej 9, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

2 x 142 kvm. centralt beliggende i Charlottenlund i det attraktive villakvarter mellem Ordrupvej og Jægersborg Alle.
Velbygget villa med højt til loftet både i stueplan og i den særdeles anvendelige underetage. Ejendommen indeholder: møblerbar entre m/ indbyggede skabe, 3 gode soveværelser hvoraf 2 har udgang til hyggelig østvendt gårdhave. Stor stue med pejs og udgang til haven samt åben forbindelse til spisestue. Køkken med spiseplads. Stort badeværelse (gulvvarme) med brus. Åben lys trappe til meget anvendelig underetage med bl. a. badeværelse, vaskerum samt flere disponible rum med mange anvendelses muligheder (teenager- eller aupair afd.). Meget velbeplantet, solrig og ugenert have med flere skønne solterrasser og dejlig græsplæne. Muret garage med elport.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for Dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".