Wernersvej 11, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Super beliggenhed i Charlottenlund for enden af helt stille og lukket villavej samt samtidigt nær alt det 2920 kan tilbyde. Dejligt og socialt nærmiljø for alle især børn. Sjældent udbudt dobbelthus, tegnet af Arkitekt Hald & Brand, som er kendt for spændende, veludnyttet og velbygget boliger med minimum af vedligeholdelse, hvor alt i øvrigt er perfekt opdelt ude som inde. Huset virker betydeligt større end de oplyste kvm. en kombination af virkelig god indretning, med bl.a. loft til kip og Nordic Style | lys | træ | naturmaterialet | giver boligen en god udnyttelse og stemning. Indgang via entre med garderobe. Stort hverdagsrum med hele 5 udgang til terrassen/haven, med bl.a. adskilt spiseplads til 8-10 personer, køkken med rigtig god skabs-/bordplads, Vola armatur samt praktisk vin-/viktualierum under trappen til 1. salen. Stor tv-/opholdsstue med god plads til den store sofa foran den hyggelige pejs med stålindsats og glaslåge. I alt 3½ værelse, hvor det ene er i stueplan og bruges p.t. som kontor. Nydeligt badeværelse med bruseniche. 1. salen er også spændende, med rigtig god udnyttelse, da loftet er til kip og vægge er uden skunk, så hele etagen virker større. Indrettet med møblerbar repos som enten bruges til tv-/legeplads, samt 2 gode værelser, begge med indbyggede skabe. Huset er med el-varme MEN har et meget flot forbrug på ca. 13-/14.000 om året og der er tillige nyere vandvarmer. Skøn have med god græsplæne, terrasse der følger solen rundt om huset samt dejlig beplantning. Ved vejen er der praktisk carport samt ekstra p.pladser.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for Dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".