L E Bruuns Vej 36, 2920 Charlottenlund

Købt på 3 uger - Vi har mange købere til klassiske Charlottenlundvillaer - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

314 etage kvm. i fuldstændig indflytningsklar palæstil. En virkelig flot og indbydende bolig, der er gennemrenoveret ude som inde i 2013. Alt er stadigvæk som nyt bl.a. de 3 flotte badeværelser, det kæmpe store køkken-/alrum og underetagen/kælderen på 110 kvm inkl. 25 kvm. super garage. Rigtig mange skønne detaljer bl.a. er 1. salen med loft til kip. Og hele boligen er med et dejligt lys indfald. En bolig til dem som både ønsker en hyggelig og samtidigt præsentabel bolig med bl.a. et minimum af vedligeholdelse og lavt energiforbrug med karakter B. Mere beskrivelse, flere fotos og plantegning er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".