Jægersborg Alle 108, 2920 Charlottenlund

Solgt til højeste kvm. pris "all time high" på Jægersborg Alle - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

328 etagekvm. i gennemført palævilla, der fremstår i en meget sjældent og flot stand ude som inde. Alle de efterspurgte detaljer og mere til dog bør de højloftet rum med ekstrem flot stuk udsmykning, sildebensparket, elegante franske fløjdørspartier og et fantastisk lysindfald fra de mange og nyere vinduespartier samt den flotte porcelænsovn fremhæves. Beliggenheden er som genbo og med udsigt til Bernstorffsparken. Allerede ved havelågen fornemmer man den skønne bolig, der venter de nye ejere, som både ønsker en harmonisk, præsentabel, samt meget hyggelig familievilla. Dobbelt hoveddør til skøn hall med stor garderobe, gæstetoilet, flot trappeløb både til 1. sal og underetagen. 2 store stuer en 'suite, fordelt på klassisk spisestue til 14-16 personer, ekstra stor tv-/læse-/opholdsstue med plads til de helt store sofaer og eventuelt skrivebord foran den smukke og dekorative svenske porcelænsovn. Skønt landkøkken med dejlig spiseplads til 8 personer delvis i flot karnap. Endvidere fløjdøre til træterrassen/haven. 1 salen er ligeså imponerende og indbydende, indeholder bl.a. hele 4 værelser, hvor det ene er ekstra stort. Nyere badeværelse med fine indretningsdetaljer, bl.a. stor bruseniche, dobbelt vask, hjørne spa-/badekar og naturligvis gulvvarme. Underetagen/kælderen er i fuldstændig boligkvalitet og nuværende ejer har i mange år udlejet en del af denne. Her er også højt til loftet og dejligt lysindfald. 3 store værelser (bemærk ikke godkendt til bolig) ekstra the-/grovkøkken, og endnu et flot badeværelse med brus. Stort vaske-/fyr-/teknikrum samt værksted eventuelt som vinkælder. En palævilla der fremstår indflytningsklar med bl.a. nyere sortglaseret tegltag.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".