Plantagevej 18, 4583 Sjællands Odde

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

40 kvm + 15 kvm udestue - Skønt fristed - renoveret i 2015 med bl.a. nyt badeværelse og åbent køkken.
Fuldstændigt Indflytningsklart ude som inde og klar til ny ejer. Plantagevej er en lukket vej, hvor vejen ender ved stranden. Området er meget hyggeligt og fra huset er der ca. 400 m. til stranden Her er basis for mange gå- og cykelture, bl.a. til Olgas, der sælger Yderby Lyng's bedste is, og har spisested, hoppeborg og kiosk med brødudsalg. Indkøb kan klares i Havnebyens flotte Superbrugs, hvor en tur på havnen hos fiskehandleren også kan anbefales. Huset fremtræder i pæn og velholdt stand - klar til indflytning, så fritiden kan nydes på Sjællands Odde. Huset er væsentligt om- og tilbygget i 2015 med bl.a. nyt og lækkert badeværelse og flot åbent køkken med grå fronter.
Indeholder: Indgang via overdækket terrasse til entre med adgang til nyt brusebadeværelse, flot og charmerende køkken der er i åben forbindelse med den store opholdsstue hvorfra der er udgang til sydvendt, ugeneret terrasse. I stuen er der både spiseafdeling, opholdsafdeling og hyggeafdeling som har udgang til den store vinter-/havestue der nemt kan indrettes til ekstra værelse. Derudover børne-/gæsteværelse og soveværelse.
Et lyst og dejligt sommerhus med stille beliggenhed i et meget hyggeligt sommerhusområde, som bestemt er et besøg værd.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for Dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".