Skolelodden 4, 3390 Hundested

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering

Bor du ikke allerede i Lynæs/Hundested, bør du bestemt overveje om det ikke er her drømmehuset skal opføres. Vi er kun 1 times kørsel fra København. Her har du mulighed for en 1493 kvm. stor grund. Lynæs har storslået natur, som bl.a. omfatter skove, åbne marker, vand på 3 sider. Nogle af Danmarks absolut bedste badestrande og surfe-/kitestrande. Fra denne grund er du kun få minutter derfra. Derudover tæller området 2 særdeles velbesøgte lystbådehavne med hyggelige spisesteder, kunstudstillinger, koncerter og meget mere.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".