Bystedvej 10, Nakke, 4500 Nykøbing Sj

Vi gjorde IGEN forskellen - Var tidligere til salg hos anden mælger - Vi sælger mange boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Lækker ferielejlighed på 110m2 med et af de bedst beliggende huse i Rørvig Park, med skøn udsigt til en lille sø. Rørvig Park byder på den hyggeligste feriestemning med bl.a. fælles tennisbaner og stor svømmingpool. Bebyggelsen ligger helt uforstyrret og tæt på Havnen. En skøn oase hvor udenomsarealerne bliver vedligeholdt via fællesudgifterne, så man skal ikke tænke på græsset gror, maling eller anden vedligehold men bare nyde de smukke omgivelser. Perfekt til den travle familie eller familien der bare vil holde fri.De 110 veludnyttet kvm. er i 2 plan og her er 3 solterrasser samt 6-8 sovepladser. Stueetagen byder på et stort lyst køkkenalrum med udgang til terrasse og grønne arealer, et lyst støre værelse med god skabsplads, et større badeværelse med spabad og sauna. 1. salen indeholder, stor lys stue med højt til loftet, ovenlysvinduer og hems, et stort lyst soveværelse samt badeværelse med vaskesøjle. Fra stuen er der udgang til større solterrasse/balkon med dejlig udsigt.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".