Christiansvej 15, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

264 kvm. bolig + 112 kvm. kld./underetage. Fantastisk bolig, beliggenhed, have og ikke mindst placeringen på grunden. Helt unik planløsning og rigtig mange skønne detaljer ude som inde, bl.a. "længe" som er perfekt til erhverv, teenager eller måske det nye kæmpe store leve-/køkken-/alrum. Oprindelig var det her at Arkitekt M.A.A. Henning Helger boede og havde sin tegnestue. Endvidere super Underetager/kælder som har flere store rum der naturligvis er i boligkvalitet. Hall med det smukkeste trappeløb og vinduesparti samt stue med særdeles elegant pejs. Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".