Hovmarksvej 32, 2920 Charlottenlund

Solgt med den højeste salgspris pr. kvm på Hovmarksvej - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Velkommen til 241 suveræne etagekvm, i ekstremt veludnyttet villa. Rammerne for det gode familieliv er helt ideelle, inde som ude, det her er huset alle gerne vil bo i. Du bliver budt indenfor i hyggelig/praktisk og mindre hall , hvorfra der er adgang til husets helt fantastiske spisestue/køkken, med udgang til både sydvendt stor træterrasse og vestvendt terrasse som følger huset rundt. Stueetagen byder også på stor dejlig opholdsstue med pejs, højt til loftet og gennemgående sildebensparket. 1.salen indbyder med upperhall hvorfra der er indgang til 2 rigtig gode børneværelser samt 1 større forældresoveværelse. Her er både et stort lækkert badeværelse med kar og brus med kig til den helt skønne lukkede have, men også seperart toilet. Huset har en fantastisk underetage/kælder med omfangsdræn og isolering, et nyt lækkert badeværelse, samt 3 gode disponible rum, der er oplagt som teenage/aupair afdeling med egen indgang. Alt i alt et helt fantastisk hus, hvor både beliggenheden og karmaen er helt i top.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".