Frisersvej 2A, 1., 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Særdeles flot og indbydende villalejlighed i meget smuk hovedejendom, hvor alt er super opdelt. Helt utrolig skøn og solrig 28 kvm. privat, solrig tagterrasse med plads til både det store terrassebord, liggestole, grillen og et væld af planter, men der er også ca. 200 kvm egen have i "gårdhavestil med god græsplæne samt egen praktiske garage. Eget indgangsparti fra vejen via udvendigt trappe til præsentabelt hoveddør. Stor møblerbar entré byder velkommen. Kæmpe stort og helt unikt for villalejligheder, findes meget lækkert køkken-/alrum med plads til mange gæster samt masser af skabs-/bordplads og fløjdøre ud til den skønne terrasse (kan opdeles med ekstra 3 værelser, se alternativ plantegning). Stor tv-/opholdsstue med god plads til de store sofaer og eventuelt skrivebord. 2 værelser, det ene ekstra stort og med skabsvæg. Nydeligt brusebadeværelse i "hvidt" med vaskesøjle installeret. Her er indflytningsklart og alle de efterspurgte detaljer som flotte plankegulve, fyldningsdøre, højloftet (ingen skråvægge) masser af lysindfald. MEGET BILLIGE EJERUDGIFTER i en sjældent udbudt bolig der ligger særdeles centralt og alligevel fredeligt midt i det skønne Charlottenlund.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".