Jægersborg Alle 78, 2920 Charlottenlund

Solgt på 3 dage til udbudsprisen, som er højeste salgspris pr. kvm på Jægersborg Alle - Vi har solgt og har særdeles mange kunder til villaer mellem 10 og 13 millioner - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

289 etagekvm. i absolut indbydende palæstil. Det starter allerede perfekt ved de el-betjente smedejernsporte som åbner "muren" fra Jægersborg Alle til det smukkeste hus som ligger helt perfekt på den solrige grund. Huset er gennemrenoveret de seneste år og fremstår i sjældent flot stand ude som inde med bl.a. hele 3 lækre badeværelser og gæstetoilet, luksus snedkerkøkken i åbent forbindelse med den klassiske spisestue som er den ene af 3 fantastiske stuer én suite. Smukkeste hall med kæmpe vinduesparti, elegant svungen trappeforløb til 1.salen, som er med hele 4 gode værelser. Underetagen er i ligeså perfekt og indbydende stand med bl.a 2 store teenage-/gæsterum m.v. Haven er ligesom huset ny anlagt med de smukkeste stenbelægninger, kæmpe terrasse også med stilfuld mur, fine træer og trimmet plæne. Bagved huset der er nyere 48 kvm. garage bygget i samme flotte kvalitet som huset. Udvendigt er alt også som nyt, med nyere vinduer, nyere glaseret tegltag og kobbertagrender, pudset facade m.v. Mere detaljeret beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".