Ordrup Have 18, 2920 Charlottenlund

Solgt på 4 dage til udbudsprisen som er højeste salgspris på Ordrup Have - Vi har solgt og har særdeles mange kunder til villaer mellem 10 og 13 millioner - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

308 kvm. nyopført Arkitekttegnet luksusbolig hvor ALT og ALLE kvm. er i den mest indbydende stand og kvalitet. Det ydre er i samme høje kvalitet, men opført med et diskret look. Super beliggenhed for enden af lukket vej i skønne omgivelser. 3 skønne og indbydende badeværelser, snedkerkøkken i røget eg, naturligvis alt i højeste standart bl.a. cooker, vinskab m.v. fra Miele og Liebherr. Dinesen gulve i alle opholdsrum naturligvis gulvvarme i hele huset. Stor gaspejs og fjernstyrede ovenlysvinduer fra Velux. Haven er ligesom huset anlagt på en måde, uden den store vedligeholdelse med bl.a. 80 kvm. terrasse med stor trappe som også er et havemøbel. Minimum af vedligeholdelse. Ekstrem lavt energiforbrug. Særdeles lave ejerudgifter. Mere detaljeret beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".