Ordrupvej 24, 1. 2., 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår - Vi har stort set udsolgt af lejligheder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Indflytningsklar 2 værelses lejlighed med bl.a. flot pejs og solrig altan med skøn udsigt til grønt område. Dejlig tv-/opholdsstue med udgang til vestvendt altan, god plads til både sofagruppe og spiseplads til 4-6 personer, hvor man både kan nyde lyset/udsigten og ikke mindst den flotte pejs. Velfungerende køkken med hvide fronter og rigtig god skabs-/bordplads. Dejligt soveværelse med plads til eventuelt skrivebord. Mellemgang med praktisk lille walk-in og adgang til flot og velholdt brusebadeværelse, også i "hvidt". Meget velholdt og veldrevet ejendom. Ejendommen er opvarmet med billig fjernvarme. Til lejligheden er der brugsret til cykelkælder, vaskekælder, samt brugsret til kælderrum. Dejlig fælles baghave-/gård med hyggeligt miljø bl.a. græsplæne. Lejligheden er beliggende meget centralt på den stille del af Ordrupvej som har gode indkøbsmuligheder samt Jægersborg Allé med cafeer og livsstilsforretninger. Desuden i tæt afstand til Dyrehaven, Bakken samt kun 2 min til Øresund. Desuden mange gode trafikale forbindelser via Ordrup S-togsstation hvorfra man er på Nørreport på under 15 min.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk