Heslegårdsvej 8, 1. 4., 2900 Hellerup

Solgt på kun 6 uger - Dette er den 2. lejlighed vi sælger indenfor kort tid i "Springbanen". Vi har derfor allerede flere ventende købere. Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende vurdering.

Måske den bedste beliggenhed i den attraktive ejerforening Springbanen. Sydvendt altan, elevator, egen P-plads, gode fællesarealer m.v. 87 m2 veldisponeret lejlighed indeholder bl.a.: Entré/gang med garderobe, dejligt badeværelse i "hvidt" med stor bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. 2 rigtig gode værelser med skabe. Dejlig lys tv-/opholds-/spisestue hvor der også er udgang til den solrige syd-/vestvendte altan der ligesom stuen også har en dejlig udsigt til "Kildeskoven". Stuen er også i åben forbindelse med køkkenet, der er med god skabs-/bordplads samt alt i hvidevarer.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk