Ordrupdalvej 12A, 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange potentielle købere - Vi har p.t. 18 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende boligstørrelse/type - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

187 etagekvm. samt hems. Virkelig smukt ude som inde og velbeliggende "klyngehus" tegnet af Arkitekt Mogens Lassen. Suverænt indrettet og flot moderne udtryk der indenfor de sidste år er sat i stand med respekt for det klassiske, bl.a. nyere åbent køkken fra køkkensnedkeren BoxOne lækre hvidevarer fra SMEG og Made a Mano lavestensfliser, indbydende badeværelse med Vola og håndlavede marokkanske cementfliser (også badeværelse i underetagen/kælder). Skøn tv-/opholdsstue med dejlig stor pejs og udgang til den sydvendte have/terrasse som også er nyanlagt med bl.a. haveskur, cykelskur, terrassebelægning og beplantning m.v. Fantastisk hall med trappe/kig til 1.salen. 3 værelser på 1.salen hvor de 2 værelser har fået en super hems der gør værelserne meget mere anvendelige også til større børn. Underetagen/kælderen er høj/lys/tør egen indgang og bl.a. kæmpe teenage-/gæste-/legerum, mulighed for endnu et godt disp. rum, bryggers-/fyrrum, gang med skabe og brusebadeværelser. En virkelig stemningsfuld bolig der opfylder mange behov.
Mange tak fordi Du kiggede pået af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig,vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på3961 6162 eller info@kco.dk