Jægersborg Alle 76, 2920 Charlottenlund

Solgt med den højeste salgspris og pris pr. kvm på Jægersborg Alle - Kontakt og venligst på 3961 6162 | info@kco.dk og få en salgsvurdering og et resultat på de absolut bedste vilkår.

274 kvm. helt fantastisk smuk og i 2014 helt ny opført Arkitekttegnet palævilla, hvor alt ude som inde er i højeste kvalitet og særdeles indbydende med flotte detaljer. Minimum af vedligeholdelse og forbrug, dette gælder også for den flotte pool med saltvandsanlæg. Dette skønne og smagfulde hjem er beliggende tilbagetrukket på den smukkeste del af Jægersborg Alle og med kort gåafstand til butikker, Bernstorffsparken, skov og strand. Den gode stemning starter allerede ved den store smukke havelåge, hvor man kan nyde den skønne solrige have naturligvis anlagt af gartner og den perfekte placering af huset på langs mod syd/vest. Imponerende hall med elegant svungen trappe til 1. salen som naturligvis også er med upperhall, en trappe som er specialtegnet og håndlavet i Danmark. Her venter rigtig mange skønne rum og oplevelser til de nye heldige ejere, bl.a. et unikt køkken-/alrum med elementer fra Køkkensnedkeren, speciallavet til dette hus bl.a. den skønne farve, her er er naturligvis alt i lækre kvalitets hvidevarer bl.a. Quooker. Spiseplads til 10-12 personer foran den dekorative gaspejs som er fjernbetjent. Skøn tv-/opholdsstue som også har glæde af pejsen. Kontor/herreværlse med "study room" hvor indbygget reol i asktræ både er meget praktisk og i et super flot design og håndlavet af møbelsnedker ligesom alle vinduesflader i huse. Galleriegang midt i huset som giver mulighed for at sidde uforstyrret i stuen, kan eventuelt inddrages til stuen. Flot gæstetoilet og ekstra værelser. Bryggers/teknikrum med egen indgang. 1. salen er ligeså imponerende med hele 4 rigtig store værelser og 2 fantastiske badeværelser fra BAD & STIL. Det ekstra store Master Bedroom har walk-in closet og direkte adgang til eget badeværelse som både er med badekar og brus. Børnebadeværelse har også stor bruseplads og praktisk indbygget tøjskakt direkte til bryggers. Endvidere praktisk depotrum. Det ene værelser har loftslem med god stige til loftet som er med gangbro og rigtig godt til opbevaring m.v. Hele huset er med et dejligt lysindfald mange og store vindues-/dørpartier så her er også et væld af udgange til haven. Overalt i huset gulvvarme i henholdsvis egetræsgulve fra Trækompagniet, Ølandsfilser i hall og store lyse klinker i badeværelserne. Dette er huset til de pladskrævende som både ønsker et præsentabelt og hyggeligt hjem med absolut minimum at vedligeholde og ikke mindst energiforbrug med højintelligent gulvvarme system og genwex udluftning.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk