Fredensvej 50 HØJ, ST. TV., 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og kun på 5 dage - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

HØJ stuelejlighed uden indkig og i indbydende stand med alle de efterspurgte detaljer som højloftet rum med stukudsmukning, plankegulve, fyldningsdøre m.v. Ekstra lys og ugeneret da ejendommen ingen genboer har. Super veldrevet ejendom hvor den flotte stand allerede byder velkommen i det flotte ind-/opgangsparti som er nyistandsat samt et skønt gårdhavemiljø. 3 store stuer en´suite eller som værelser/kontor alt efter behov og endnu 1 værelse/kontor mod gården. Skønt badeværelse med kar/brus samt hyggeligt køkken med spiseplads. Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk