Røntoftevej 27, 2870 Dyssegård

Købt på kun 7 dage til udbudsprisen - Rigtig mange købere gik forgæves, p.t. har vi 16 potentielle købere tilsvarende størrelse/prisniveau - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Indflytningsklar villa i den helt rigtige charmerende stil bemærk det flotte energimærke C som bl.a. er pga. gulvarme i stueplan. Huset er utrolig velindrettet/veludnyttet, så det virker betydeligt større end de oplyste kvm, dette bl.a. fordi alle skunke på 1.salen er udnyttet, så gulvarealet er udvidet. Dejligt åbent køkken-/alrum med spiseplads til 10-12 personer. Skøn tv-/opholdsstue med direkte udgang til den hyggelige og solrige terrasse/have med dejlig beplantning. 4 værelser, det ene i stueplan, som eventuelt kan bruges til kontor eller ekstra stue. Præsentabel entre/gang med garderobeplads. 2 badeværelser med både brus og mulighed for badekar. 3 værelser på 1. salen, alle med sine fine detaljer. "Bagindgang" også med praktisk opbevaring. I det fritliggende udhus er der indrettet et super vaskerum tillige depotplads. Villaen er perfekt beliggende på stille villavej ude trafik og støj, kun præg af hyggelige villaer med venlige naboer.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk