Nordgade 7, 4780 Stege

Solgt på de absolut bedste vilkår - Vi sælger også boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Ejendommen blev gennemrenoveret i 2004 og står i dag som et smukt hus til den store familie eller parret, som gerne vil have plads til at børnene kommer på besøg, eller helt andre f.eks. kreative formål, hvor kun fantasien sætter grænser. Der er alle moderne installationer, men samtidig charmen ved den gamle byggestil. Der er masser af frugttræer og buske i haven, men plads til leg.

Der er adgang til ejendommens entré gennem porten og i stuehuset finder du moderne køkken i åben forbindelse med hyggelig spisestue/alrum med brændeovn. Soveværelse med direkte adgang til rummeligt brusebadeværelse. Kontor/stue, opholdsstue med brændeovn, samt baggang med gæstetoilet.

For enden af stuehuset finder du det, der engang var grisestald istandsat, men uisoleret og kaldes derfor "sommersalen". Her kan familien eller alle vennerne samles om sommeren og om vinteren tjener rummet til fin og tør opbevaring af alt fra havemøbler til cykler og kajakker. Rummet kan evt. isoleres for flere anvendelsesmuligheder.

Over gårdspladsen finder du fire dobbeltværelser, som ligger to og to med hvert sit brusebadeværelse. I værelseslængen er også et fællesrum/legerum samt stort bryggers/værksted.

Desuden er der to mindre udhusrum, det ene rummer i dag alt til havearbejdet og det andet el-måler mv..

Gården opvarmes med henholdsvis el-radiatorer, luft til luft varmepumpe og brændeovne. Der er gulvvarme i badeværelserne og alle beboelsesrum kan opvarmes. Varmen kan fjernstyres med sms.

Der er alle moderne hjælpemidler, og trådløs internetforbindelse via router.

Ifølge Vordingborg Kommune er det muligt at opnå flexbolig ordning på ejendommen, dvs. anvende den som fritidsbolig.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk