Niels Andersens Vej 19, 2900 Hellerup

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler i 8 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Smuk, velholdt og med et væld af fine detaljer i denne klassiske Hellerupvilla samt den skønneste have i 2 "vifter" venter på de nye heldige ejere. Hver "vifte" er med sin kvalitet, ene ekstra smukt beplantet, så den både er en skøn fryd for øjet og dufter fantastiks og den anden "vifte" med ekstra god græsplæne. Alt er perfekt orienteret for solen så både huset og det elegante terrassemiljø kan følge solen hele dagen.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk