Emilievej 12A, 2920 Charlottenlund

Solgt til overbud på 7 dage - Vi havde 5 købere alene til denne bolig - Kontakt og venligst på 3961 6162 | info@kco.dk og få en salgsvurdering og et resultat på de absolut bedste vilkår.

Bedste beliggenhed på rolig villavej med gåafstand til alt i Charlottenlund, findes denne fuldstændige indflytningsklar og sjældent udbudt 1 plans villa. Super flot og indbydende stand ude som inde. Huset virker større end de oplyste kvm. det skyldes den super velindrettet og veludnyttet indretning tillige er der mulighed for tilbygge op til 33 kvm. Skønt og solrigt have/terrasse miljø med charmerende udekøkken og dejlige helt ugenerte have, der vender perfekt for solen. Nyere og flot 1/2 åbent køkken-/alrum i "hvidt". Stor kombineret tv-/opholds-/spisestue med rigtig god plads til mange gæster og her kan alle nyde varmen og se ilden i den hyggelig brændeovn med glaslåge eller nyde den grønne udsigt til haven. Lækkert badeværelse med brus/kar og gæstetoilet i samme stil. 3 soveværelser samt hyggeligt gæste-/teenage anneks på ca. 6 kvm. (ikke med boligarealet).

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk