Gadevangsvej 129B, Gadevang, 3400 Hillerød

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler i 8 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

For enden af lille stikvej til Gadevangsvej, helt fredeligt i det naturskønne Gadevang og med udsigt til grønne arealer, findes den utrolig skønne luksus landvilla med hele 250 kvm. meget lækre og spændende boligkvm. fordelt på 2 plan + 56 kvm. helt unik garage + 58 kvm. anneks/udhus. ALT er som nyt og meget indbydende stil og kvalitet, nuværende ejer har i deres ejertid fået huset i en endnu højere kvalitet med bl.a. meget lækkert køkken fra danske "Trend" tillige med de samme møbler på de 2 indbydende badeværelser. I hovedhuset bydes man i stueplan velkommen af imponerede hall med smuk trappeforløb til 1 salen og god garderobeplads. Kæmpe vinkelstue med både udgang til haven og åbent til henholdsvis køkken-/alrum og tv-/opholdsstuen. Foran det skønne køkken med rigtig god skabs-/bordplads, er der spiseplads til 10-12 personer, køkken kan eventuelt nemt opdeles til et lukket landkøkken. Stuen er med god plads til flere afdelinger og ekstra god plads foran den hyggelig brændeovn. Fløjdøre til helt unik ekstra stue, med bl.a. loft til kip og ekstra mange vinduer, som både giver lys og udsigt samt fornemmelsen af, at være meget tæt på naturen/haven, et meget spændende rum med et væld af muligheder. Flere udgange til den skønne have/terrasse som naturligvis er med stor el-markise. Det ekstra store badeværelser, er både med badekar og stor bruseniche. Ekstra værelse eller kontor samt dejligt bryggers-/grovkøkken med egen indgang. Spændende 1. sal med bl.a. loft til kip, 3 gode værelser de 2 ekstra store og endnu et skønt badeværelser med særdeles flot bruseniche. Udover selve hovedhuset er der en helt unik og flot dobbelt garage, som naturligvis er i samme høje kvalitet som hovedhuset med bl.a. klinkegulv med varme, et helt "ekstra hus" med et væld af anvendelsesmuligheder. Endvidere 2 gode udhuse også i højeste kvalitet og alle bygninger er opført i samme flotte stil og klær hinanden. Beliggenheden er i top, nær den lokale daginstitution, og skoven omgiver hele området, så I får let adgang til naturen. Skole og idrætsfaciliteter ligger lokalt i Gadevang og her må også fremhæves den lokale, økologiske købmand Jordnær. Der er ti minutters bilkørsel til Hillerød Bymidte og ca. 30 minutter til København. En meget velfungerende familievilla med minimum af vedligeholdelse og energiforbrug, bemærk det flotte energimærke C også flot tilstandsrapport. Et hjem som både er præsentabelt og samtidigt hyggeligt og charmerende med god plads ude som inde, lys og luft.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Vi er stolte over af kunne præsentere denne spektakulære bolig og ser meget frem til at fremvise huset. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk