Springbanen 105, 2820 Gentofte

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange potentielle købere. Vi har p.t. 12 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende boligstørrelse/type/pris - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

113 kvm. i stueplan inkl. tidligere garage på 20 kvm. som p.t. er et super ekstra disp. rum er ikke godkendt til bolig. I alt 206 etagekvm. inkl. den meget anvendelige kælder/underetage. Sjældent udbudt villa-/kædehus, særdeles attraktivt beliggende i det børnevenlige område mellem Kildeskoven og Kildeskovshallen i Gentofte og dette ekstra godt beliggende med park som genbo. Boligen virker betydelig større og særdeles velindrettet med nyere køkken i åben forbindelse med et godt stueforløb med bl.a. hyggelig spiseplads til 8 personer, samt dejlig tv-/opholdsstue med god plads til sofaen foran den hyggelige brændeovn. Endvidere udgang til en dejlig lukket og særdeles solrig sydvendt have med flere terrasser og praktisk skur. Herudover 2 gode børneværelser, ekstra stort forældresoveværelse, walk-in garderobeværelse (kan bruges som børneværelse) samt indbydende badeværelse. Mange fine detaljer som loft til kip, ovenlysvinduer, og masser af lysindfald og rigtig dejlig udsigt. 93 kvm. tør/højloftet kælder med et væld af muligheder bl.a. stort teenage-/gæsterum, stort lege-/hobbyrum, bryggers-/badeværelser samt depotrum.


Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk