Ørestads Boulevard 61B, 6. TH., 2300 København S

Solgt på 14 dage og på de absolut bedste vilkår - Vi sælger mange boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Denne unikke udsigtslejlighed på 82 kvm er beliggende på 6.sal i det eftertragtede byggeri, Porthuset.~Tiltænkt som 3 værelses, men p.t. kæmpe 2 værelses, kan nemt opdeles. Lejligheden fremstår i super flot stand og byder på rummelig entre, Bulthaup køkken med Gaggenau hårde hvidevarer, køkkenet ligger i åben forbindelse med den store tv-/opholsstue (som nemt kan opdeles med 1 ekstra værelse) hvorfra der er 180 graders udsigt over byparken samt udgang til 2 altaner.~ndvidere moderne designer badeværelse med separat bruseniche samt vaskesøjle. Stort lyst soveværelse med plads til skabsvæg og med udsigt over villakvarteret og kig til Sverige. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der i ejendommen aflåst hoveddør med dørtelefon, elevator og brugsret til eget kælderrum.

Porthuset er et af Ørestad Citys ikoniske ejendomme, som stod færdigt 2007 og danner porten hen over stien ind til kanalerne og Amagers villakvarterer. Ejendommen er tegnet af Holgaard Arkitekter og udformet som en skulpturel, trelænget bygning med varierende etager. Den lyse murstensfacade og de mange vinduespartier spiller harmonisk sammen og toppes af de glasindrammede altaner, der knytter sig til hver enkelt lejlighed. I stueetagen drives erhverv, hvor man bl.a. finder cykelforhandler, ejendomsmægler, køreskole m.fl.

Ørestad City er, som navnet angiver, hjertet af denne unge, veletablerede bydel i hovedstaden, hvor naturen er i højsædet. Ørestad City er kendetegnet ved Skandinaviens største shoppingcenter, Field’s, den rekreative, Byparken, som er stedet at søge til for aktiviteter, afslapning, boldspil og meget andet, foruden den smukke golfbane, der ligger i horisonten som et veltrimmet, grønt tæppe med bakket landskab. Her er variationen af boliger og erhvervsvirksomheder godt blandet, så man har alt, hvad man behøver, samlet på ét sted. Der er indkøbsmuligheder få hundrede meter fra adressen, flere daginstitutioner samt Ørestads egen skole og gymnasium. Måske mest centralt af alt er livsnerven, i form af metroens højbane, som løber direkte gennem bydelen og på kun 10 min. kan tage dig til København K. Lejligheden ligger 5 minutters gang fra Metro, hvorfor der er 7 min til Københavns Lufthavn og 10 min til Kgs. Nytorv.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk