Strandvej 54, 3600 Frederikssund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler i 12 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

1 RÆKKE - SMUKKESTE UDSIGT - LIVSKVALITET - FERIE HELE ÅRET

Højt beliggende på områdets absolut bedste grund med 25 meter fra vandkant.

180 kvm. spændende bolig + 90 kvm. særdeles anvendelig underetage/kælder

75 kvm. terrasse med sol og udsigt hele dagen og alle steder.

Tæt til bymidte, stort center, gode skoler og væld af idræt og fritidsmuligheder for alle og 10 min. S-tog drift til København.

Husk vi lever kun en gang, så forfølge drømmen om at bo til vandet, i et spændende hus og med en pragtfuld stor grund. Denne beliggenhed kan vitterlig ikke beskrives, kom op oplev stemningen og få en skøn fornemmelse af at kunne holde ferie hele året.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende. Med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk