Jægersborg Alle 108, 2920 Charlottenlund

Solgt på 14 dage til udbudsprisen, som er højeste salgspris og pris pr. kvm på Jægersborg Alle - Vi har solgt og har særdeles mange kunder til villaer mellem 12 og 16 millioner - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

328 etagekvm. med hele 8 værelser og 2 kæmpe stuer en´suite i gennemført palævilla, der fremstår i en meget sjældent og super flot stand ude som inde. Bl.a. helt nyt og fantastisk pool miljø med Exclusiv Niveko saltvands swimming pool fra Berlepool 11M lang x 3,7M bred x 1,5M dyb og billig opvarmning via varmepumpe. Praktisk og smukt træterrasse omkring og flere indbyggede sofaer m.v. dette giver i den grad de nye heldige ejere masser af gode stunder og noget helt unikt der også giver haven en fantastisk helhed. 3 nye badeværelser i højeste kvalitet bl.a. med Vola og meget mere. Alle de efterspurgte detaljer og mere til dog bør de højloftet rum med ekstrem flot stuk udsmykning, sildebensparket, elegante franske fløjdørspartier og et fantastisk lysindfald fra de mange og nyere vinduespartier samt den flotte porcelænsovn fremhæves. Beliggenheden er som genbo og med udsigt til Bernstorffsparken. Allerede ved havelågen fornemmer man den skønne bolig, der venter de nye ejere, som både ønsker en harmonisk, præsentabel, samt meget hyggelig familievilla. Dobbelt hoveddør til skøn hall med stor garderobe, gæstetoilet også med bruseniche, flot trappeløb både til 1. sal og underetagen. 2 store stuer en 'suite, fordelt på klassisk spisestue til 14-16 personer, ekstra stor tv-/læse-/opholdsstue med plads til de helt store sofaer og eventuelt skrivebord foran den smukke og dekorative svenske porcelænsovn. Skønt og total istandsat "landkøkken" med dejlig spiseplads til 8 personer i delvis flot karnap, samt barstole ved køkkenøen. Endvidere fløjdøre direkte ud til dejlig stor træterrassen/haven, hvorfra der er nedgang og kig til det skønne pool miljø. 1 salen er ligeså imponerende og indbydende, indeholder bl.a. hele 4 værelser, hvor det ene er ekstra stort og med udgang til balkon. Nyt badeværelse med fine indretningsdetaljer, bl.a. stor bruseniche, dobbelt vask, badekar og naturligvis gulvvarme. Underetagen/kælderen er i fuldstændig boligkvalitet og boligen har i de sidste mange år været brugt som bolig med stemning af de engelske rækkehus. Her er også højt til loftet og dejligt lysindfald. 4 store værelser (bemærk ikke godkendt til bolig) ekstra depot-/vinrum og endnu et nyt og indbydende badeværelse med brus. Stort vaske-/fyr-/teknikrum. En palævilla der fremstår fuldstændig indflytningsklar.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk