Århus Plads 2, 4. TV., 2100 København Ø

Solgt på 5 uger og på de absolut bedste vilkår - Vi sælger mange boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Tilladelse til altan
Bedste lysindfald på Århus Plads. Lys, veldisponeret 3-vær. lejlighed i veldrevet ejerforening centralt placeret på Østerbro. Her har du mulighederne for at bo i rolige omgivelse og alligevel med alle de eftertragtede butikker m.v. indenfor få minutters gang: Juno bageriet, Bopa Plads, Isoteket, fakta/netto/irma, Fitness World. Østerbrogades attraktive handelsstrøg med spændende butikker samt masser af restauranter. Adgang til denne lejlighed via lys velholdt opgang. Fordelingsgang med adgang til 2 store vestvendte stuer med fantastisk lysindfald. Ugenert udsigt overÅrhus Plads. Dejligt soveværelse. Velindrettet køkken med god arbejdsplads. Badeværelse med bruseplads samt kombi vaske/tør.Til lejligheden høre stort, tørt kælderrum. Der er fra ejerforeningen givet tilladelse til etablering af altan. Ejendommen er centralt placeret mht adgangsforhold til Lyngbyvejen-/ motorvejsnettet samt ikke mindst metronettet via den nye city-ring. Alt i alt en spændende lejlighed med top-karaktere på alle de væsentlige parametre: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller
info@kco.dk