Regnspovevej 11, 3310 Ølsted

Vi gjorde forskellen IGEN - SOLGT - Var tidligere til salg hos kædemægler i 7 måneder - Vi sælger mange boliger i og nord for Københaven - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

I et eftertragtet sommerhusområde Store Havelse Strand ligger Regnspovevej (svært at udtale :-) og dette hus er beliggende allerbedst forenden af den lukkede vej og ganske tæt på Roskilde fjord kun få minutters gang til stranden og der er kun ca. 45 min. kørsel til København. Kattegat og Liseleje køres til i bil på ca. 15 minutter. Et rigtig dejlig og velholdt fritidshus som er fuldstændig indflytningsklart og kan både bruges hele året eller som rigtig sommerhus, den hyggelig vej har naboer der lidt forskelligt bruger deres huse. Her er kun fred og ro og absolut ingen trafik(støj) i nærheden. Huset ligger perfekt på grunden og er meget indbydende med nyere køkken som ligger midt i huset og nydeligt badeværelse med brus og vaskemaskine. 2 gode soveværelser (mulighed for 1 ekstra i stuen). I dag ekstra stor dejlig åbent tv-/spisestue med god plads til både spisebord og den store sofa foran den hyggelig brændeovn. Stor træterrasse som følger hele huset sydside og skønt udsigt over den syd-/vestvendte have med sol hele dagen og dejlig beplantning der gør den helt ugenert. Endvidere praktisk garage med et væld af muligheder. Rigtig meget hus og beliggenhed til en meget fair pris.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk