Brostykkevej 135, 2650 Hvidovre

Vi gjorde forskellen IGEN og solgt til udbudsprisen - Var tidligere til salg hos kædemægler i 8 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Særdeles eftertragtet stil og ikke mindst stand hvor ejendommen er helt gennemrenoveret med blandt andet nye vinduer, tag fra 2016, ny isolering, kloak og rør i hele huset og ikke mindst det utrolig lækre køkken med hvide grebsfrie elementer og eksklusive hårde hvidevarer fra blandt andet Gaggenau. Her er naturligvis også vinkøleskab, derudover er der to indbyggede ovne, induktionskogeplade og armatur fra Quooker. Boligen ligger perfekt for solen i en nyere anlagt have. Her finder I en hævet træterrasse med plads til både havemøblerne og grillen. Haven fremstår nem med grønne græsarealer, hvor børnene kan lege. Derudover er der udendørs opsat overvågning. Indenfor er der i stueplan fokus på samvær i det åbne rumforløb, hvor køkken og stue ligger integreret. God plads til 10-12 personer foran spisebordet, mens man nyder det charmerende skær fra Morsø-brændeovnen. Også rigtig god plads til de store sofaer og stuen er med flotte hvidmalede plankegulve som gør, at rummet fremstår ekstra lyse og indbydende. Fra stuen direkte udgang til den syd-/vestvendte terrasse/have. Derudover byder stueplan på 1 værelse og et lækkert badeværelse med gulvvarme og plads til vaskefaciliteter. 1. salen byder bl.a. med 3 gode værelser, hvoraf forældresoveværelset er nyrenoveret med gulvvarme, loft til kip med fritlagte bjælker og ovenlysvinduer. Her kan I kigge på stjernehimlen, mens I ligger i sengen. Fra samme værelse er der udgang til en vestvendt altan. Denne velholdte villa i Hvidovre byder på kvalitet og en funktionel planløsning. Her er der tænkt over detaljerne, og boligen er lige til at flytte ind i. Centralt for alt i Hvidovre med det man skal bruge i hverdagen såsom skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, som ligger i gåafstand.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk