Se det digitale energimærke

Strandhøjsvej 35, ST. TV.

, 2920 Charlottenlund

1 / 29
1 / 2
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
2246 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 111 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1881 /1921
Sagsnummer K2018155
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 939
Ejendomsværdiskat 1.356
Ejerforening 1.853
Rottebekæmpelse 2018 8
Ejerudgifter i alt 4.157

Solgt på kun 3 uger - Alene her gik 4 købere forgæves - Vi har p.t. 22 købere alene i køberkartoteket til villalejligheder både i stuen og 1.& 2. sal - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Herskabelig stuevillalejlighed i meget flot stand ude som inde og med bl.a.direkte udgang til solrig terrasse/have fra det nyere køkken-/alrum med lækre elementer fra @SHUFL og SMEG samt spiseplads til 8 personer. Lækkert og nyere badeværelse med bl.a. stor bruseniche, hvor der også er plads til børnekar og naturligvis gulvvarme. 2 store stuer en'suite samt 3 værelser, hvor der er mulighed for et 4 værelse (se alternativ plantegning). Egen garage og anneksrum samt kælder og vaskerum med egen vaskesøjle. Lejligheden er fuldstændig indflytningsklar og istandsat med respekt for de mange fine og oprindelige detaljer, som højloftet rum med elegant stukudsmykning, flotte planke-/og parketgulve, smukke døre bl.a. fransk fløjdørsparti, store og mange samt nyere vinduespartier der overalt giver boligen et fantastisk lysindfald. Naturligvis også nyere radiatorer og nyere el installation m.v. Garagen er med et væld af muligheder, udover parkering af bil/cykler kunne den også indrettes til andre formål plus ekstra parkeringsplads foran garagen. Velfungerende ejerforening med 4 ejerlejligheder og ejendommen har indenfor de sidste år fået en omfattende renovering af facaden bl.a. med isolering, maling af alle vinduer og oppudsning . Dette vil bl.a. gøre at et energimærke vil få en væsentlig bedre karakter ved fornyelse. For enden af lukket villavej som er stikvej til Strandvejen, er beliggenheden for de nye heldige ejere. Kun 3 minutters gang til Charlottenlund skov, 5 minutters gang til Charlottenlund strand og 10 minutters gang til Skovshoved havn og noget så sjældent, som direkte adgang til golfbane (driving range) og ikke mindst Charlottenlunds travbane.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk 
kontakt
Jægersborg Alle 6
2920 Charlottenlund
 
Telefon:
+45
 3961 6162
E-mail:
CVR nummer:
28156944
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning