Strandhøjsvej 35, ST. TV., 2920 Charlottenlund

Solgt på kun 3 uger - Alene her gik 4 købere forgæves - Vi har p.t. 22 købere alene i køberkartoteket til villalejligheder både i stuen og 1.& 2. sal - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Skøn villalejlighed i meget flot stand ude som inde og med bl.a. mulighed for direkte udgang til stor og solrig altan* og herfra nedgang til haven, dette fra det nyere køkken-/alrum med lækre elementer fra @SHUFL. Et fantastisk køkken-/alrum man normalt kun oplever i en væsentlig større bolig, her er bl.a. skøn spiseplads til 10-12 personer. Lækkert og nyere badeværelse med bl.a. stor bruseniche, dobbeltvask og naturligvis gulvvarme. Opholdsstuen er en’suite med det skønne køkken-/alrum og herfra er der også er nedgang til underetagen med de 2 værelser (41 kvm. underetage som er i boligkvalitet men ikke godkendt til bolig og medtaget i de 127 kvm.) I stueplan findes også et dejlig stort hjørneværelse. Underetagen er særdeles høj/lys/tør og indrettet med de 2 gode ekstra værelser/stue m.v. Fra det ene rum direkte udgang til den fælles del af underetagen hvor der bl.a. er vaskerum med egen vaskesøjle og et toilet. Lejligheden er fuldstændig indflytningsklar og istandsat med respekt for de mange fine og oprindelige detaljer. Flotte plankegulve, smukke døre store og mange samt nyere vinduespartier der overalt giver boligen et dejligt lysindfald. Velfungerende ejerforening med 4 ejerlejligheder og ejendommen har indenfor de sidste år fået en omfattende renovering af facaden bl.a. med isolering, maling af alle vinduer og oppudsning. Dette vil bl.a. gøre at et energimærke vil få en væsentlig bedre karakter ved fornyelse. For enden af lukket villavej som er stikvej til Strandvejen, er beliggenheden for de nye heldige ejere. Kun 3 minutters gang til Charlottenlund skov, 5 minutters gang til Charlottenlund strand og 10 minutters gang til Skovshoved havn og noget så sjældent, som direkte adgang til golfbane (driving range) og ikke mindst Charlottenlunds travbane.

*) godkendt altan projekt foreligger.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk