Slettevej 4A, 2800 Kongens Lyngby

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange interesseret kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

209 kvm bolig og 35 kvm intregret garage i super cool stil. 50 meter fra Dyrehaven på lukket villavej findes 209 kvm. delvis nyopførte og gennem renoveret 1 plans villa. En helt fantastisk bolig, hvor alt ude som inde er i højeste kvalitet og særdeles indbydende med flotte detaljer. Minimum af vedligeholdelse og forbrug. Et helt unikt køkken-/alrum på mere end 60 kvm. og 3,5 meter til loftet, virkelig imponerende rum, naturligvis med det mest indbydende snedkerkøkken og alt i lækre hvidevarer, 2 kæmpe store vinduespartier som kan skydes helt til siden, således alt lyset og solen kan nydes inde eller ude på den store træterrasse som følger huset. Her er både spiseplads til 20 personer og god plads til sofaer også i de 2 stuer en´suite. Endvidere direkte indgang fra den 35 kvm. store dobbelt garage, som har et væld af muligheder. Forældreafdeling med eget stort badeværelse også meget i imponerende indretning og smag. Børneafdeling med 4 værelser, eget bad-/toilet samt lege-/lektiestue. Flot indgangsparti med stor garderobeplads og godt bryggers samt teknikrum, bemærk bl.a. solvarmeanlæg.

De nye ejer kan glæde sig til at flytte ind i dette skønne og smagfulde hjem, som er beliggende på en meget efterspurgt adresse, lukket villavej med kig til Dyrehaven.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk