Ole Bruuns Vej 12, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos anden mægler i et 1 år !! Vi solgte boligen på 2 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Arkitekttegnet funkisvilla på hele 358 etagekvm. En helt fantastisk bolig, hvor alt ude som inde er i højeste kvalitet og særdeles indbydende med flotte detaljer. Minimum af vedligeholdelse og forbrug. Dette skønne og smagfulde hjem er beliggende på en meget efterspurgt adresse, stille stikvej til Jægersborg Alle med kun 2 min til ALT Charlottenlund tilbyder og alligevel fred og ro. Den gode stemning starter allerede ved den dobbelte garage, naturligvis med el-port. Præsentabel forhave med stort indgangsparti til imponerende hall, hvor både det kæmpe store vinduesparti samt den elegant trappe til 1. salen som naturligvis også er med upperhall, byder skønt velkommen. Her venter rigtig mange skønne rum og oplevelser til de nye heldige ejere, bl.a. et unikt køkken-/alrum med topmodel fra Multiform, speciallavet til dette hus. Alt i top versionen af hvidevarer fra Gaggenau, sanitet fra Dornbracht, eksklusiv integreret belysning. 2 kæmpe store badeværelser naturligvis også i topversion af materialer. Spiseplads til 14-16 personer foran den dekorative gaspejs, som er fjernbetjent. Skøn tv-/opholdsstue som også har glæde af pejsen og i hele længden/bredden dør-/vindues der både giver lys, udgang til terrassen der følger huset rundt med syd/vest og hele året giver et skønt kig til haven. Stue og køkken-/alrum kan eventuelt opdeles efter behov. I stueplan findes også ekstra kontor/herreværelse eller en separat spisestue/herreværelse. Bryggers-/grovkøkken med egen indgang også med elementer fra Multiform og vaskesøjle fra Miele. 1. salen er ligeså imponerende med bl.a. taghave/tagterrasse, 3 rigtig store værelser og det ene af de 2 fantastiske badeværelser. Dette er med både stor dobbelt bruser, ekstra stort badekar, 2 vaske stående på elegant møbel. Master Bedroom har walk-in closet. Gang/hall på 1. salen kan bruges som kontor eller fælles hyggeafdeling. Herfra er der også udgang til dejlig taghave/terrasse. Ligeså spændende trappeforløb til kælderen som både er med godt gæste-/teenagerum, gang med vinafdeling samt stort biografrum eller kombineret depot-/hobbyrum. Hele boligen er med et dejligt lysindfald, mange og store vindues-/dørpartier, så her er også et væld af udgange til haven. Dette er huset til de pladskrævende, som både ønsker et præsentabelt og hyggeligt hjem med absolut minimum at vedligeholde, og ikke mindst energiforbrug med højintelligent gulvvarme system i hele huset. Bemærk venligst at huset er som et nyt hus og ubrugt efter denne gennemgribende ombygning/istandsættelse.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk