Lille Fredensvej 1C, 2. TV., 2920 Charlottenlund

Solgt på de bedste vilkår og der var rigtig mange potentielle købere. Vi har p.t. 9 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende boligstørrelse m.v. - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

3 værelses lejlighed øverste oppe uden overboer, ekstra lys og ekstra god udsigt på begge sider af boligen. Stor sydvendt terrasse og elevator i ejendommen. En lejlighed der henvender sig til den voksne køber, i en yderst veldreven ejerforening med dørtlf, tørt kælderrum, cykelkælder samt fælles p pladser. Lejligheden indeholder: entre med skab, 2 stuer en´suite som er meget lyse og med vinduer og terrasse i hele længden. Ene stue kan også bruges som ekstra værelse eller kontor, tillige kan man nemt lave det om til en større vinkelstue. Godt badeværelse med kar /brus og vaskemaskine, kan eventuelt nemt laves om til kun stor bruseniche. Godt og stort soveværelse med skabsvæg og udsigt til villakvarter. Køkken har god skabsplads, lille spiseplads også udsigt over villakvarteret. En lejlighed der kræver lidt maling før indflytning. Desværre må der ikke holdes husdyr.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk