Søager 14, 2820 Gentofte

Solgt til udbudsprisen og på kun 14 dage - Rigtig mange købere gik forgæves, p.t. har vi 13 potentielle købere til tilsvarende beliggenhed/størrelse/prisniveau - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Ialt 248 kvm meget indbydende etagekvm. i høj kvalitet og flot stand + 55 kvm fantastisk dobbeltgarage som er i samme høje standard. Ankomst til huset via den praktiske p-plads, der også er indkørsel til den ualmindeligt flotte garage fra 2012, der imponerer med sin gode størrelse og 2 fjernbetjente el-porte. Udover at garagen klæder den samlede ejendom, så er den fuldt isoleret og har et væld af anvendelsesmuligheder. Dejlig entre/gang med garderobeplads, smuk fordelingsgang med charmerende trappe til de delvis forskudte plan. ½ åbent køkken i fransk landstil fra Dansk Køkkenhåndværk med god skabs-/skuffe-/bordplads og lækre hvidevarer bl.a Quooker. Spiseplads til 8-10 personer og god plads til de store sofaer foran den hyggelig pejs med stålindsats. Fra stuen er der udgang til den solrige sydvendte terrasse og adgang via spændende glasgang til den nyere og meget skønne ekstra tv-/læsestue, som både er med loft til kip og masser af vinduer som gør den ekstra lys. Herfra udgang til endnu en terrasse. 3 værelser i øvre plan samt nydeligt badeværelse med brus. Få trin ned til underetagen som er i fuldstændig boligkvalitet, (ialt 51 kvm. som er medtaget i det almindelige boligareal, dog ikke godkendt til bolig). Et kæmpe forældre-/teenageværelse med direkte udgang til terrasse/haven, walk-inn og eget toilet med mulighed for ekstra bad. Hele kælderen er drænet ude og inde, med pumpebrønd~og har også automatisk udluftning. Skønt vinrum, dejligt stort og praktisk bryggers næsten som et ekstra køkken med egen indgang. Flere praktiske depotrum.~ nuværende ejere har lavet en del i deres ejertid, bl.a. i 2007, tilbygning af den spændende ekstra stue, Dinesen planker i hele længder med gulvvarme i alle opholdsrum, vinduer/døre skiftet, køkken og bryggers fra Dansk køkkenhåndværk og meget mere. Alt dette venter de nye heldige ejere på en rigtig god adresse i Vangede, Gentofte Kommune. Søager bare navnet lyder rart og det er vejen også, hyggelig villavej uden meget trafik. Der er let og god skolevej til Bakkegårdsskolen, men også Busses Skole og Kildegård ligger tæt på. Villaen er centralt placeret i forhold til S-tog, busser og indkøb og i cykelafstand fra København~ Her er kort afstand til daginstitutioner, og både Gentofte Sø og Nymosen ligger også lige rundt om hjørnet, hvis der skal gås/løbes en tur.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk