Gotfred Rodes Vej 14, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa stort set til udbudsprisen, selvom den tidligere var til salg hos 2 kædemægler i mere end 1 år - Vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

312 etagekvm i fuldstænding gennemrenoveret og indflytningklar villa tegnet af Arne Jacobsen med bedste beliggenhed i Krathuskvarteret. Sjældent indbydende og gennemført stand. Modernisering/renovering i 2018/19 er udført i elegant samspil med husets karakter. Det ydre er diskret i forhold til det som venter indenfor, starter med den skønne hall, det smukkeste snedkerfremstillet spisekøkken fra Elmelund i røget eg og mange fine detaljer bl.a. separat afdeling til at være den perfekte Barista. 2 kæmpe stuer en´suite og i forskudt niveau ekstra lys pejsestue. I den store tv-/læsestue er der også dekorativ svensk porcelænsovn. Ekstra værelser/kontor i stueplan. 2 indbydende badeværelser og gæstetoilet. Hele 1. salen er med loft til kip, synlige bjælker og 3 kæmpe værelser (ene kan opdeles). Forskellige detaljer i værelserne bl.a. 2 med balkon og forældresoveværelset er naturligvis med "hemmelig" adgang til super walk-in garderobe. Lys/høj/tør underetage/kælder med bl.a. custom-made vinrum med plads til 450 flasker, mellemgang hvor vinens kan nydes, teenage-/gæsterum, bryggers med bad, samt teknik-/depotrum. Huset er også teknisk fuldstændig opdateret med bl.a. gulvvarme, IHC wireless el m.v. Hele haven er også nyanlagt og særdeles solrig og ugenerte. Mod vejen som er helt stille og børnevenlig villavej er der elektriske port med samtaleanlæg. De nye heldige ejere kan virkelig glæde sig til at nyde dette smukke hjem.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk