Hovmarksvej 35A, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte på kun 2 uger denne villa. Var tidligere til salg hos kædemægler i 5 måneder. Vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

207 etagekvm. med bedste beliggenhed i Skovvejskvarteret midt på stille villavej. Velholdt og velbygget villa med super god underetage/kælder og utrolig skøn samt solrig have helt uden indkig. Et væld af muligheder i denne bolig, man kan sagens bo i den her og nu og i mange år fremover, man kan også bygge til/om eller helt forfra som grund. Boligen fremstår meget velholdt med et væld af detaljer bl.a. ½ åbent køkken-/alrum med hvide fronter, 2 lækre badeværelser ene nyere. I forskudt plan skøn tv-/pejsestue, læse-/kontorstue og usædvanlig dejlig spiseplads i vinterstuen. 2 værelser i stueplan ene ekstra stort og dejligt garderoberum. Underetagen/kælderen er høj/lys/tør og indrettet med 2 meget anvendelige teenagerum, bryggers/grovkøkken samt et dejligt badeværelser. Indkørsel kan nemt laves således bil kan parkere ved huset (fjern nuværende carport og klip/fjern hække).

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk