Mosehøjvej 42B, 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange interesseret kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Et af de bedste beliggende rækkehus på 169 etagemeter.

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde jer et af Charlottenlunds bedste rækkehuse beliggende på lille lukket vej.
Her er en helt speciel ro og atmosfæren i en klasse for sig. Boligen er 169 Etagekvm fordelt på 3 etager. Man ankommer i indbydende entre hvor man har adgang først til køkkenet og herefter stuen. Stuen er lys med store vinduespartier mod den sydvendte meget private og hyggelige have. Køkkenet er hvidt og tidsløst og hænger godt sammen med spisestuen samt stuen. Udgangen til haven er midt mellem stue og spisestue, hvilket gør det nemt at spise sin middag på den hyggelige terrasse. På terrassen er der markise som lukker hele terrassen af, hvorfor man forlænger sommerens muligheder for at spise ude. Man kan også nemt sidde og nyde den dejlige have under markisen på en lun regnvejrsdag. 1 salen indeholder dejlig stort soveværelse, igen med store vinduespartier mod haven samt et ekstra værelse med skabsvæg og godt rumligt badeværelse. Ydermere er der et mindre opbevaringsrum/walk-in som med fordel kan inddrages til badeværelse så de 2 værelser får separat indgang. Underetagen er i sjældent god stand og i boligstandard med vinduer mod haven samt god loftshøjde. Der er egen indgang til kælderen med praktisk ?entre?, plads til overtøj sko, tasker samt andet opbevaring. Godt badeværelse med gulvvarme, større bryggers samt stort lyst rum også med vinduespartier mod haven.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk