Strandvejen 20B, 1. TH., 2100 København Ø

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg i over 1 år hos 3 forskellige ejendomsmæglere - Vi solgte boligen på 1 måned og ovenikøbet med prisrekord på Strandvejen/Østerbro - Kontakt os på 3961 6162 hvis vi også må sælge din bolig.

I velholdt ejendom fra 1931 tilbagetrukket fra Strandvejen mellem Hellerup og Østerbro finder du denne unikke og gennemrenoveret lejlighed. Her er der fokus på kvalitet, og der er kræset for materialevalget ned til mindste detalje. Blandt andet er alle greb (Københavns Møbelsnedkeri), armaturer og håndtag udført i messing, mens de smukke radiatorskjulere går igen i alle rum. Overalt er der tænkt på optimal udnyttelse af pladsen, lige fra skunkene i værelserne til karnappen i køkkenalrummet og den diskrete vaskesøjle fra Blomberg. Bemærk desuden, at alle vinduer er udskiftet, hvilket har medført et lavt varmeforbrug.
Lejligheden byder på hele tre veldisponerede værelser og en lys, rummelig stue med franske døre ind til det store køkken-alrum, som indbyder til samvær og madlavning for feinschmeckere. Køkkenet er udført i stilsikkert design med Corian-bordplade, messingvask og Quooker i messing. Sildebensparketgulvet i eg er gennemgående, og sammen med høje paneler og stuk skabes en unik, herskabelig stemning. Som en fin detalje er der i stuens panel indfræset en hemmelig dør, der leder ud til entréen. På badeværelset videreføres stilen med fliser i sildebensmønster og armaturer fra Vola i messing, mens gulvvarmen understøtter følelsen af luksus.~Også udenfor lejligheden er der tænkt på komfort. Til boligen hører nemlig et stort kælderrum og loftsrum, og der er brugsret til opvarmet barnevognsparkering. I det fælles gårdmiljø anlægges der i øjeblikket atriumhave, og børnene kan boltre sig med ejendommens øvrige små beboere på det store fællesområde med legeplads.~~
Beliggenheden byder på det bedste fra Østerbro og Hellerup, med alt hvad man kan ønske sig i lokalmiljøet. På en kort gåtur nås både Svanemølle Strand, indkøbsmuligheder, offentlig transport og rekreative områder. For børnefamilien nås daginstitution og skole indenfor 500 meter.~~n bolig for den kræsne køber, hvor intet er overladt til tilfældighederne - og hvor alt står nyt, da den ikke har været beboet efter renoveringen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk