Frederiksværkvej 122, 3200 Helsinge

Solgt på de absolut bedste vilkår. Der var mange interesseret kunder til projektet Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering af dit projekt, da vi selv udvikler ejendommen har vi det bedste forudsætninger for at optimere dit salg

Projektejendom midt i Ramløse og det grønne Nordsjælland

Med den højeste og mest centrale beliggenhed, som nabo til kirken i hyggelige Ramløse, ligger denne helt udtjente og nedrivningsklare ejendom - tidligere gård/landbrugsejendom med 2 boliger jf. BBR.

Her er forventeligt kik til enten Arresø eller Tisvilde Hegn fra en kommende 1.sal på nye boliger - afhængigt af hvilken vej man kikker ud af vinduet! Ramløse ligger imellem Helsinge og Frederiksværk - omgivet af marker og med et faldende terræn fra "bakketoppen", hvorpå kirken er placeret på traditionel maner!

Kommunen er Gribskov og her en Kommuneplan for området/ejendommen, som umiddelbart tilsiger en bebyggelsesprocent på 40% i 1,5 plan med max højde på 8,5 meter i en tæt/lav bebyggelse. Så, udnyttet optimalt, vil der kunne opføres 2.436 kvm rækkehuse, hvis Kommunens billigelse opnås, til det fremlagte projekt !

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk