Engstedet 3, 2. 61., 3500 Værløse

Solgt på 2 uger til udbudsprisen - Flere købere gik forgæves - Vi har 9 kunder til tilsvarende beliggenhed/størrelse/prisniveau - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Må vi også sælge din bolig ?

Roligt, men centralt placeret i Værløse - med gå afstand til forretninger og offentlig transport. Lejligheden er beliggende i et populært byggeri, "Kollektiv Bebyggelsen Ryetbo", som er særlig senior venligt og her er mange faciliteter - flere fælleslokaler, gæstelejlighed, restaurant, vaskekld., cykelskur og gårdhave, som kan benyttes helt efter eget valg og lyst. Søger man trygge omgivelser, hvor der er tænkt over seniorlivet og tilmed gerne mødes med ligesindet, så er her muligheden for at bo godt og trygt samt have social omgang med ligestillet i en unik kombination. Her behøver man i hvert fald ikke føle sig alene eller ensom!

Ejendommen er meget velholdt med nyere termovinduer, grønne gårdrum, gode parkerings forhold samt rummelige adgangsforhold incl. elevator. Lejligheden ligger lyst og roligt øverst på 2.sal og indeholder en entre med meget stort indbygget garderobeskab, helt NYT badeværelse med bruseniche, gulvvarme og lækkert inventar. Stor stue med nyere hvidt køkken og udgang til en dejlig overdækket sydøstvendt altan på hele 10 kvm mod et grønt område, hvor solen kan nydes. Desuden lyst stort soveværelse med eget skabsrum / walk-in. Værd at bemærke er, at med den sydøstvendte placeringen, bliver der ikke ubehagelig varmt i boligen - selv i en varm sommer periode. Boligen er ledig, men prøvemøbleret og klar til indflytning efter aftale - nymalet på alle flader, ny slebet og ny lakeret gulve samt nyt bad og nyere køkken - uden tvivl bebyggelsens flotteste lejlighed - skal den være din ?

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk