Tagesmindevej 5, 2820 Gentofte

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg hos liebhaver kædemægler i 8 mdr. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Gedigen kvalitetsvilla med 440 etagemeter, lækkert anneks og imponerende taghave. Loft til kip, vinkælder, walk in-closet til ham og hende, unik taghave med sydlandsk stemning, lækkert anneks med eget køkken/bad og et hav af indretningsmuligheder i den præsentable hovedbygning. Det er blot nogle af forcerne ved denne eksklusive familievilla.

Huset er opført i 1935, og skønt meget er sket siden da, er de historiske detaljer, husets herskabelighed og den særegne arkitektur i den grad bevaret. I får en spændende planløsning med store værelser, adskillige badeværelser og indbydende opholdsrum med masser af plads til at samle venner og familie. Samtidig er der gode muligheder for en alternativ indretning, hvor I fx kan opnå en imponerende hall i stueplan samt koble et ekstra værelse/badeværelse på førstesalen (se udkast til alternativ plantegning).
Entré der leder videre til et værelse/kontor samt en elegant forstue med et flot trappeløb til førstesalen. Dernæst et gæstetoilet, et lyst og indbydende køkken hvor kogeøen er et oplagt samlingssted omkring den fælles madlavning. Fra køkkenet er der haveudgang samt direkte passage til den store spisestue og den forrygende, ovalformerede opholdsstue, hvorfra I nyder udsigten til haven.
Sidst men ikke mindst rummer stueplan en hyggelig pejsestue med smukt indbyggede reoler. På førstesalen er der store, indbydende værelser med masser af plads i de velindrettede walk-ins (hvoraf det ene også har potentiale som børneværelse, så I har tre værelser samlet på førstesalen). Her er ligeledes separat toilet og et lækkert badeværelse med dobbelt bruser. Førstesalen beriges af en helt fantastisk tagterrasse/veranda, hvor I får oplevelsen af en ekstra have på toppen af huset. Unikt og meget indbydende.
I får desuden en flot istandsat kælder med flere gode rum, herunder oplagt teenage/gæsteafdeling, godt vaskerum, badeværelse med brus, vinkælder samt gode, disponible rum. Udenfor venter en smuk, opvokset have med masser af stedsegrøn beplantning. Haven ligger dejligt privat, og der indrettet flere gode terrasser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Samtidig vil børnene elske hytten, som er bygget op i en af havens trækroner. Og musikeren kan indtage det lydisolerede udhus, der også følger med denne fantastiske ejendom. Tillige findes der et veludnyttet anneks på ca. 36 kvm (ikke godkendt til beboelse), med tekøkken, opholdsrum og disponibel rum. Annekset er medtaget i etage- og boligareal. Tagesmindevej er en idyllisk villavej, hvor Bernstoffsparken venter få minutter herfra. Samtidig er I omgivet af skønne indkøbsmuligheder på både Gentoftegade og Jægersborg Allé.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk