Gyldenlundsvej 1B, 1., 2920 Charlottenlund

Solgt på 2 uger og til udbudsprisen. Vi havde mange potentielle købere til denne bolig og alene 7 kunder i køberkartoteket til tilsvarende belligenhed/stil. Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Villalejlighed på hele 131 kvm. med meget central beliggenhed, udsigt til skoven og egen have. Boligen fremstår lys, charmerende og har mange fine detaljer i de højloftede rum - og en skøn beliggenhed i et attraktivt område med udsigt til skovens grønne kroner. Vi er på 1. sal i flot ejendom fra 1896. Ejendommen er løbende vedligeholdt med nyere tag, ekstraisolerede og lydskærmende vinduer, nye radiatorer, ny brændeovn og isoleret havestue, der vil kunne lukkes af med døre eller glasvæg til et særskilt rum. Boligens kvadratmeter fordeler sig på entré, stort og meget indbydende køkken/alrum med udgang til den skønne havestue, som fanger solen fra morgen til aften, og har et dejligt lysindfald samt smukt grønt kig over det grønne område. Større stue ensuite samt to gode værelser, hvor der er mulighed for at etablere et ekstra mindre værelse via en blændet dør fra stuen. Til lejligheden hører egen p-plads i carporten, godt kælderrum til opbevaring plus ekstra lille kælderdepot samt et fælles vaskerum. Haven er privat og rummer hyggekroge blandt bærbuske, frugttræer, stauder og højbede med friske urter. Ejerforeningen, der i alt tæller tre lejligheder, er sund og velfungerende. Blandt andet er kælder og opgang renoveret inden for de senere år. I nærområdet ligger Charlottenlund Travbane, stranden, indkøbsgader, offentlig transport, institutioner, caféer, restauranter og sportsfaciliteter. Og der er ikke langt til Dyrehaven eller København, som kan nås på cykel.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk