Vedbæk Strandvej 325A, 2950 Vedbæk

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa til udbudsprisen, selvom den tidligere var til salg hos 4 mæglere i mere end 2 år !! Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Velkommen til et helt igennem fantastisk Strandvejsvilla med dejligste stemning ude som inde som starter ved den smukkeste ankomstplads - Fantastisk stand og fremstår indflytningsklar og en beliggenhed hvor omgivelserne hver dag er helt sin egen, med et pragtfuld lysindfald. 256 Etagemeter moderne bolig med alverdens muligheder – herunder god plads til jer der måske drømmer om erhverv på hjemmeadressen. Planløsningen er skræddersyet til familien skiftende behov for samvær og alene-tid med i alt 5 gode værelser, en sublim underetage – en drøm for enhver teenager, eller dig som ønsker kontor med direkte udgang til en af Vedbæks smukkeste haver. Villaen rummer flere opholdsrum med masser af plads til at samle venner, familie samt legekammerater. Materialevalget er lækkert og kvalitetsbevidst med Bla. Dinensen Plankegulve, 2 pejse og gulvvarme i kælderen med Italienske Klinker. Huset har overalt gennemført opbevaringsplads med gode detaljer.
Udenfor venter jer solrige terrasser i forskellige niveauer med sol fra morgen til aften, en stor smuk stedsegrøn have med masser af plads til børn, gæster og fester. Bilerne kan parkeres i den meget smukke indkørsel som samtid fungere som en gårdsplads med plads til flere biler og har en flot beplantning og et elegant look, og samtidig følger huset tilbagetrukket fra Vedbæk Strandvej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk